Call Us Free 099/2717-677Vladimira Novaka 23, 10290 Zaprešić

O Nama

Sada već davne 1979. godine Zdravko Pičikin je osnovao prvi taekwondo klub u zaprešićkom kraju, ‘Mladost’ Luka. U kontinuitetu, od tada, Zdravko odgaja neke nove klince. Pravni slijed kluba se prekida kad trener Pičikin osniva 1986. godine TK ‘Zagorje’ Kupljenovo. Godine 1990. udružuju se klubovi ‘Zagorje’ i ‘Zaprešić’ u novi klub ‘Sokol’ Zaprešić. Ista proces udruživanja odvija se 1993. godine kada se udružuju ‘Sokol’ i ‘Susedgrad’ u ‘Susedgrad Sokol’ Zagreb. Grad Zaprešić se odvaja od grada Zagreba 1995. godine i postali smo klub koji radi u Zaprešiću ali nismo registrirani u tom novom gradu. Klub s registracijom u Zaprešiću ponovno smo postali 2004. godine kada je osnovan TK ‘Zaprešić’. Prvi predsjednik kluba je Ivan Halgota, od 2008. predsjednik je Zdravko Pičikin dok je sadašnji predsjednik Dražen Kasulan od 2015. godine. Tajnik kluba je Viktor Romančuk. Klub je udružen u Zajednicu športskih udruga grada Zaprešića, u Taekwondo savez Zagrebačke županije i Hrvatski taekwondo savez. Izvršni odbor kluba su predsjednik Dražen Kasulan, dopredsjednica Branka Kaštelan, Viktor Romančuk, Anđelina Vukadin i Nikola Leskovar.
Djecu podučavaju treneri s dugogodišnjim iskustvom, a taekwondo je sport kojeg će vam liječnici preporučiti jer podjednako razvija cijelo tijelo. Taekwondo stvara miroljubive ljude što je dokaz da naši sadašnji i bivši članovi nemaju problema s agresijom.

Taekwondo klub Zaprešić je izuzetno društvo koje se brine za za svoje članove i stvara odlične sportaše. Uravnotežena sredina čiji bivši sportaši uvijek radosno navrate.
Viktor Romančuk

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.